θυμήσου με
 
roomap
2010-07-21 17:25
 

H ξενοδοχειακή σας επιχείρηση στην ψηφιακή εποχή.

To  digitel είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο πληροφορικής για ξενοδοχεία.
Αποτελείται απο τα εξής επιμέρους προϊόντα:

Hotel CMS

Αποκτήστε έναν αποτελεσματικό ιστοχώρο προβολής και επικοινωνίας για το  ξενοδοχείο σας.
Στην pure-ingredients έχουμε δημιουργήσει το madpy , μια εφαρμογή cms που τρέχει μεταξύ άλλων , μερικά ξενοδοχειακά site . Το madpy προσφέρει πολύ καλή γλωσσική υποστήριξη ώστε να εξυπηρετείται το πολυγλωσσικό κοινό ενός ξενοδοχείου.
Με πρωτεύοντα στόχο να είναι απλό, τόσο στον δημιουργό του περιεχομένου όσο και στον δέκτη του, παρέχει χαρακτηριστικά όπως
Associate content objects with a geographic location in google maps 
  • καθαρά urls, (οι μηχανές αναζήτησης (google) τα “λατρεύουν”)
  • tagging στο περιεχόμενο (επιτρέπει την κατηγοριοποίηση , σύσχετισή μέ παρομοιο περιεχόμενο) ,
  • συσχετιση περιεχομένου με γεωγραφική τοποθεσία  (google maps),
  • μετάφραση σε περιεχόμενο που δεν έχετε μεταφράσει σε όλες τις madpy : editing a pageγλώσσες (google translation)
  • πολλά είδη περιεχομένου που μπορείτε να δημιουργήσετε όπως σελίδες , νέα, φωτογραφίες, video.
  • gallery φωτογραφιών 
  • εφαρμογές για τους επισκέπτες σας, όπως guestbook και guestgallery.

Ένα cms δίνει σε εσάς , τον ιδιοκτήτη του ιστοχώρου , τη δυνατότητα  να προσθέτετε καινούργιο περιεχόμενο όπως φωτογραφίες, νέα , video, χωρίς να εξαρτάστε από έναν web designer/developer για αυτό. Ο ιστοχώρος μπορεί να  “αλλάζει” μέσα στον ίδιο τον ιστοχώρο. Η επεξεργασία μιας σελίδας γίνεται μέσα στο site σας χωρίς τρίτες εφαρμογές. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας browser (internet explorer, firefox) , και το κωδικό εισόδου για να εισέλθετε στο cms και να διαχειριστείτε το site σας.

Την ίδια δυνατότητα αλλαγών μπορεί να έχουν και άλλοι χρήστες . Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου σας , αφήνουν τις εντυπώσεις τους στο βιβλίο επισκεπτών και φωτογραφίες  απο τις διακοπές τους στο gallery επισκεπτών.
Όλο το περιεχόμενο που δημιουργείται μπορεί να αναζητηθεί μέσα από την εφαρμογή αναζήτησης του cms, περιοχές του ιστοχώρου να καταστούν προσβάσιμες μόνο στους ιδιοκτήτες του ιστοχώρου (π.χ. σελίδες reports του συστήματος κρατήσεων) μέσα απο την επεξεργασία δικαιωμάτων .

Φωτογράφιση / Περιεχόμενο

Θα επισκεφθούμε την ξενοδοχειακή σας μονάδα , θα συζητήσουμε τα μυνήματα που θα “περνάει” ο ιστοχώρος σας , και θα φτιάξουμε ένα θέμα εμφάνισης ειδικά για το ξενοδοχείο σας.

Φωτογραφίζουμε τα δωμάτια , τους εξωτερικούς χώρους και τη περιοχή γύρω απο το ξενοδοχείο. Η εικόνα είναι πολυ σημαντική για ένα ξενοδοχειακό - τουριστικό site και δίνουμε μεγάλο βάρος στη φωτογράφιση. Μπορούμε ακόμα να τραβήξουμε βίντεο που θα παρουσιάζουν περιμετρικά τα δωμάτια σας, δίνοντας πιο πλήρη εικόνα στους υποψήφιους επισκέπτες σας.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε ή και  να αναλάβουμε τη συγγραφή των κειμένων , και να φροντίσουμε για τη σωστή μεταφρασή τους στις γλώσσες στις οποίες θέλετε .

BookKeeper

Το σύστημα κρατήσεων της pure ingredients ,
BookKeeper , είναι χτισμένο πανω στις αρχές ενός cms. Εσείς , ο ξενοδόχος , έχετε απόλυτο έλεγχο πάνω στα δωμάτια που θα διαθέσετε μέσα απο το site σας. Μπορείτε να καταχωρείτε νέα δωμάτια , να επεξεργάζεστε τα υπάρχοντα να τροποποιήτε τα χαρακτηριστικά τους (χωρητικότητα , αριθμό δωματίων διαμερίσματος, χαρακτηριστικά δωματίου όπως tv, air condition, ανεμιστήρας, παροχή internet κ.α.) , και να ανεβάζετε φωτογραφίες τους.
Επιπλέον ,  το BookKeeper δίνει τη δυνατότητα επεξεργασίας τιμών για τα δωμάτια ανάλογα με τη χρονική περίοδο (high season , low season κ.ο.κ.). 
pure ingredients bookings
Οι πελάτες σας το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να εισάγουν στο σύστημα τις ημερομηνίες για τις οποίες ενδιαφέρονται να κάνουν κράτηση και το σύστημα τους παρουσιάζει τα διαθέσιμα δωμάτια , με τα χαρακτηριστικά, τη χωρητικότητα τους , τις φωτογραφίες τους και την τιμή τους.
Στη συνέχεια ο πελάτης επιλέγει κάποιο απο τα διαθέσιμα δωμάτια και καλείται να πληρώσει μια προκαταβολή για να ολοκληρώσει τη κράτηση του . Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής περιλαμβάνουν paypal, και κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Βεβαίως , όπως σε όλες μας τις εφαρμογές, μπορούμε να τροποποιήσουμε το BookingS ωστε να ικανοποιήσει τις δικές σας ξεχωριστές απαιτήσεις.

Ping

Ένα χαρακτηριστικό που κάθε ξενοδοχείο πρέπει να προσφέρει σήμερα , είναι συνδεσιμότητα στο internet. Ο υποψήφιος σας πελάτης θα λάβει σοβαρά υπόψη του , με την ολοένα και μεγαλύτερη διείσδυση του internet και της πληροφορικής ακόμα και στα κινητά τηλέφωνα, την παροχή ή όχι πρόσβασης στο internet  από το ξενοδοχείο σας.

ping authentication
Στη pure ingredients διαθέτουμε το Ping (Pure INternet Gateway) , ένα σύστημα ελεγχόμενης προσβασης στο internet.
To ping “κάθεται” μεταξύ της σύνδεσης internet και του εσωτερικού ασύρματου/ενσύρματου δικτύου σας ελέγχοντας την πρόσβαση στο internet . Το ασύρματο δίκτυο σας θα είναι ανοικτό (χωρίς κλειδί, κωδικό κρυπτογράφησης) και η πρόσβαση στο internet θα επιτρέπεται μετά από εισαγωγή ζευγους username, password. Αυτά τα ζεύγη θα τα διαθέτετε εσείς στους πελάτες σας , με κάποιο χρηματικό αντίτιμο ή δωρεάν. Σε αυτή την περίπτωση, που θα θελήσετε να διαθέσετε το internet δωρεάν στους πελάτες σας , εξασφαλίζετε με το Ping ότι μόνο οι πελάτες σας θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε αυτό.

Στην εγκατάσταση του ping συμπεριλαμβάνεται η μελέτη και εγκατάσταση του τοπικού σας δικτύου τόσο ασύρματα όσο και ενσύρματα.
Εγκαθιστούμε ακόμα σταθερούς υπολογιστές , τους οποίους οι πελάτες σας θα μπορούν να χρησιμοποιούν αν δεν διαθέτουν κάποια δικιά τους φορητή συσκευή.

...
Η pure-ingredients είναι ένα εργαστήριο λογισμικού που παράγει διαδικτυακές εφαρμογές προσανατολισμένες σε ξενοδοχεία. Η πλατφόρμα madpy συνεχώς εξελίσσεται και παρέχει χαρακτηριστικά που βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας.
Στόχος μας είναι η συνεχής δημιουργία και παροχή καινοτόμων υπηρεσιών πληροφορικής στα ξενοδοχεία και τους επισκέπτες τους.

Μπορείτε να επιδοτηθείτε για τις  παραπάνω  εφαρμογές πληροφορικης  μέσω της δράσης digilodge. Επικοινωνήστε μαζί μας για παραπάνω πληροφοριές.