θυμήσου με
 
roomap
2010-07-21 17:25
 
Το radiocracy είναι μια εφαρμογή που θα αλλάξει το τρόπο με τον οποίο σκεφτόσαστε για το web radio.onair

Μαζι με την υποστήριξη audio απο το το madpy μπορεί να υποστηρίξει μια web κοινότητα που θέλει να κάνει ραδιόφωνο.
Οι χρήστες του site σας θα μπορούν να ανεβάζουν μουσική στο φάκελο τους και έτσι να χτίσετε απο την αρχή ενα πραγματικά δημοκρατικό ραδιόφωνο!

add audio file


Η εφαρμογή radiocracy ειναι ενα ραδιοφωνικό studio οπού τα εγγεγραμμένα μέλη του site σας (ή ακόμα και οι επισκέπτες αν το θελήσετε )  μπορούν να επιλέγουν το επόμενο κομμάτι του ραδιοφώνου και να ηχογραφούν εισαγώγες για αυτό με το μικρόφωνο του υπολογιστή τους. Όλα αυτά χωρίς να αφήσουν τον browser τους.

onair: επιλογή κομματιού

Ξέχαστε τις δύστροπες εφαρμογές live streaming , τα προβλήματα bandwidth κ.α. Το radiocracy είναι ένας από τους πιο σίγουρους τρόπους να κάνετε μια web ραδιοφωνική εκπομπή απο το σπίτι σας , μόνος ή ... σε συνεργασία με τους φίλους/ες σας (που μπορεί να βρίσκονται αρκετά χιλιόμετρα μακριά). 
Οι χρήστες που χρησιμοποιούν την εφαρμογή μπορούν να ψηφίζουν τα κομμάτια που βρίσκονται στην ουρά, και έτσι να τροποποιούν την σειρά με την οποία θα παιχτούν στο ράδιο. Όταν δεν έχει επιλεγεί μουσική από κάποιο χρήστη, το robot του σταθμού αναλαμβάνει, και  επιλέγει τυχαία απο την μουσική που έχετε στη βάση σας.

Το radiocracy δίνει την δυνατοτητα να κάνετε ραδιόφωνο απο την οθόνη του υπολογιστή σας μόνος ή μαζί με άλλους. 
Οι παραλλαγές που μπορούν να υπάρξουν στο παραπάνω σενάριο ειναι πολλές και άκρως ενδιαφέρουσες.
Ας πούμε ,  εκπομπές όπου ραδιοφωνικοί παραγωγοι θα προτείνουν τα κομμάτια και οι χρήστες θα ψηφίζουν το επόμενο.
Ραδιοφωνικές εκπομπές οπου ο παραγωγος θα ασχολείται μόνο με την προλόγιση και οι ακροατές ή επιλεγμένοι χρήστες  θα επιλέγουν μουσική.
Ώρα των ακροατών σε μεγάλους ραδιοφωνικούς σταθμούς.
Εγκαταστάσεις για περιορισμένο αριθμό χρηστων που θα αποτελούν ραδιόφωνο της παρέας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε και να σας προτείνουμε πως θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε αυτήν την διαδραστική εφαρμογή ραδιοφώνου.